• tina-banderoll-event
  • Hem
  • Föreläsningar/Event

Föreläsningar/Event

Under fliken event ser du vilka platser som är inbokade för öppna föreläsningar och andra event jag är ute på i det offentliga rummet. Vill du boka mig som föreläsare eller genomföra en workshop kontaktar du mig genom kontaktsidan. Alla föreläsningar och workshops sker på min fritid och är näst intill kostnadsfria. Detta är mitt sätt att bidra till världen. Livets resa gör vi alla. En del har kallet att förmedla kunskapen till den större massan. Jag råkar vara en av dem.

Huvudspår jag inriktar mig på är Personlig utveckling och emotionell läkning samt kring ämnet som högkänslig person – HSP Highly Sensitive Person och resans resurs och tillgångsutveckling i karaktärsdraget.

Sagt om föreläsning:

” Tack för en helt fantastiskt bra föreläsning i ett av det viktigaste och ”svåraste” ämnet att förmedla. Du är en galant föreläsare och gjord för att vi åhörare skall förstå, begripa, bli bekräftade som den vi är. Tack för alla nya insikter och verktyg som du gav mig. Kram Anki – 2016 ”

HSPstockholm

HSP – Resurs & Tillgång

Här utgår jag alltid från karaktärsdraget högkänslighet som en resurs och tillgång. Hur du kan dra nytta av din högkänslighet i ditt dagliga liv och plocka bort den dolda belastningen. Många lyfter på ögonbrynen under dessa föreläsningar då många känner igen sig i sina egna egenheter.

En lättsam och informativ föreläsning för högkänsliga, som icke högkänsliga. Ju mer du vet, ju mer förstår du.

Juthbaka-finlandInre balanshjulet

Ett annat upplägg jag vurmar för, är att synliggöra obalanser du har i ditt beteendemönster. Genom den egna praktiska läran jag upplevt under de senaste 15 åren vet jag att många sitter fast. Många vill komma vidare men upplevelsen många har, är att det finns en hindrande mur framför dem och denna mur blockerar och skapar oreda i livet.

Balansen synliggörs genom 12 egenskaper och ett balanshjul. Här skapas insikter om egenskapernas energi som påverkar dig på ett eller annat sätt. Här kommer du få en tydlig bild om din egen inre livscirkel. Workshopen är mycket uppskattad då den ger dig ett konkret verktyg att arbeta vidare med.

Inspirerande Engagemang-Produktblad

 Vår Inre Process genom Livslinjen kopplat till de 12 egenskaperna i balanshjulet

Föreläsningar och workshops kring ämnet medveten utveckling och emotionell läkning.

Resan illustreras med fascinerande bilder och upplevelser på min egen läkande resa genom tid och rum. Jag berättar om hur all kunskap kom till mig och vad som hände inom mig under 10 år. En rafflande resa som kommer visa dig att du är inte här av en slump. Du är här för att du har en uppgift. Vilken? Ja, den frågan får ett svar under föreläsningens gång.

Varför är till exempel 15-20 % av befolkningen högkänsliga? Ska det vara nödvändigt? Ja, många frågor finner sitt svar. Det blir en fascinerande resa som bjuder på klokskap, skräck, blunders och spänning  i en härlig pottpuri.

Jag ser fram emot att möta dig!
  • bottom1