• tina-banderoll-ekurs

E-Kurs

JAG hittar min plats – Jag andas ut

Anmäl dig till e- kursen som ger dig balans, harmoni och inre kraft!

Sagt om kursen:

” Varje lördag möter jag Tina Jönsson. Ja, hon berättar om vårt inre på ett vis jag menar är vårt framtida tillvägagångssätt att bli helare människor ”bara” genom att fokusera på just dessa steg. E-kurs med video-inspelning samt samtal är vad som erbjuds i en förpackning av essentiell upplysning ifrån en medresenär som har gjort och fortfarande gör resan själv. Detta är inspiration. Detta är själs-näring. Och jag får välja takten själv. Genom att ha fått denna chansen har jag lärt mig utgångspunkter i mitt inre jag aldrig hört talas om. Det startade med beskrivning av Livstilliten ur Tinas bok ”Jag hittar min plats, jag andas ut”. Och sedan vidare med Självtillit, Lagtillit, Rättrådighet, och ett innerligt fint kapitel om Trohet för att därefter varje vecka under 12 veckor beröra ett område i de 12 egenskaperna från Inre balanshjulet. Jag längtar till nästa lördags arbete och mötet med min högkänsliga medresenär Tina Jönsson, hemma i min soffa, framför brasan via Youtube! Hur kan det bli bättre än så här? Sanna S, Dalsland, 2016″
Sagt om kurs
” Redan när jag bestämde mig för kursen så bara visste jag att ”jag kommer att gråta”. Jag har alltid haft svårt för att gråta, så att denna insikt var så stark var inte överraskande utan bara en känsla av konstaterande. Och visst, bara inledningen fick mig på fall, och genom texten så bara rullar tårarna. Att läsa det du skriver är en sådan stark igenkänning. Du öppnar upp och sätter ord på känslor, tankar och insikter som funnits inom mig länge. Det är också den insikten av att allt är än mer fantastiskt, än mer genomtänkt och så fullständigt logiskt och fulländat in i minsta detalj och det tar tag i mig på mitt innersta djup. MiaMaria Linnéadotter Kässlin 2016 december”

Innehåll

Kursen håller ett högt fokus på 12 egenskaper som du ständigt möter i din vardag. Dessa egenskaper har format dig till den du är idag. Egenskaperna strålar ut energi och denna energi skapar vissa rörelsemönster i ditt liv. Nu har du möjlighet att på djupet förstå dig själv och se din styrka med all den unika utstrålning just du har. Du lär även känna vilka dina fallgropar är och hur du kan ta dig över dessa.

Vill du känna balans inom dig? Vill du känna en inre harmoni inom dig? Vill du känna din inre kraft pulsera genom ditt system?

Känner du att du måste dra dig undan ibland för att livet känns för brusigt? Har du svårt att ge dig själv beröm för det du gör?

Om du känner igen dig i dessa frågor och vill öka din inre kunskap och kompass om dig själv, då kommer denna 12 veckors E- kurs vara som handen i handsken för dig.

Du kommer få kunskaper om egenskapernas energier som influerar på dig. Du kommer arbeta med ett inre balanshjul för att se vilken/vilka egenskaper du behöver lägga mer fokus på. Här möter du också huvudegenskapens underbyggare, det vill säga, vilka andra faktorer som jobbar ihop med den egenskap du har som utmaning.

Du kommer kunna se och förstå att den huvudenergin du drar till dig har en stark koppling till vissa specifika kraftcentran/chakran. Du kommer se din styrka utifrån ett helt nytt perspektiv. Du kommer förstå varför du levt det liv du levt och vilka dina naturliga kunskaper är.

Vill du se klarare på ditt livs mening och mål? Du kanske är en av 15-20 % av befolkningen som är högkänslig – HSP (Highly Sensitive Person) Ja, då passar denna e-post kurs dig lite extra.

Boka E-kursen som ger dig 12 veckor av balans, harmoni och inre kraft. Detta får du i kursen
 • 12 Informationsbrev via E-post.
  Varje lördag får du ett E-post brev. Detta innehåller all information du behöver för att under kommande vecka själv experimentera med dina reflektioner kring veckans egenskap och energifält. Det handlar om att växa inom dig. Det handlar om att se egenskaper på djupet och förstå energier som skapas i olika sammanhang. Det handlar om att förstå vilken din utgångspunkt är till din egen kraftkälla.
 • Ett videoklipp i veckan – Lördagar
  Videoklippet ger dig veckans egenskap samt djupare information för att lättare bedöma din uppskattning kring aktuellt område. Jag berättar om egenskapens för- och nackdelar och även var energin som skapas finns placerad. Varje egenskap springer från ett specifikt chakra/energicentra och påverkar dig både kroppsligt, emotionellt och mentalt. Videon hjälper dig att specifikt se och förstå kopplingar i ditt beteendemönster.
 • Inre balanshjul – verktyg
  Verktyget som visar hur din inre balans ser ut och hur du uppskattar och värderar dig själv. När kursen är slut ser du tydligt vilka egenskaper du behöver lägga lite mer tid och fokus kring.
 • 1 timma mentorsamtal via telefon.
  Efter kursen bokas ett personligt mentorsamtal via telefon. Där går vi igenom just dina resultat, funderingar och upplevelser för att finjustera och stärka upp ditt fokus. Här får du en unik möjlighet att gå djupare inom dig. Du väljer själv om du vill använda dig av samtalet.
Anmälan gör du till info@humansoulprocess.se
Det enda du behöver är en dator/surfplatta/mobil och ett googelkonto där en e-postadress synkas med youtube-kanalen. Videodelen hämtar du genom Youtube.

Investering: 12 veckors tid för inre kraftfullt växande.

Väl mött i kraftfulla och balanserade energier inom dig!

 • bottom1