• tina-banderoll-bocker

Böcker

Alster finns även på Youtubekanalen

Tina Jönsson.

Jag har under åren 2010-2020 fått uppleva en resa i inre kunskap, som helt igenom för mig till de esoteriska och teosofiska överfysiska kunskaperna. Hur jag överbevisats gång efter annan att vi har olika dimensionella världar runt oss som vi inte ser om vi inte riktar vårt fokus inåt och börjar lära känna läran kring de överfysiska existenserna. Dessa existerar verkligen. Jag har fått bevisen. Det kan även du få. Den resan börjar hos dig och pusslet kan du lägga på 10 år, precis så som den gamla läran säger.
Jag är ödmjukt tacksam att jag vågade påbörja den resan. Den har nu lämnat mig helt öppen för världens alla nyckfullheter och skapat förståelse till allt jag så här långt fått se, känna, höra och lukta mig till. Vårt sinne, vår uratom och vår personlighet är helt klart under utveckling för högre vishet och kärleksfull enhet. Under dessa 10 år har jag utforskat olika delar i läran. Jag fick börja resan i blindo utan kunskap. Detta för att lära mig förstå helheter och många perspektiv på en och samma sak. Livets cykliska mönster. 2017 fick jag facit och under 2 år började jag lägga in livets skeenden till facit. Ett enormt resultat. Avslutet på min resa mynnandes ut i en egen undersökning med 50 personer som fick genomföra en uppgift genom ett verktyg som heter Livslinjen. Utifrån den uppgiften kunde jag läsa ut människans Ebb och Flod individuellt och i det lilla livsårens perspektiv men också lägga in rörelsemönster i det stora kosmiska perspektivet. Allt låg i ett vackert synkroniserat mönster med min egen lära som grund i detta liv.
Vårt rörelsemönster om 7 år är enastående. Vi gör en cyklisk inlärningsrunda under 49 år 7 X 7 = 49 år. Precis lika många år som det finns dimensionella världar i vårt solsystem.
I mitt liv fick detta rörelsemönster en synlig effekt då jag från min andliga input 2010 efter mammas sjukdom, till året 2017 då den stora branden kom och tog bort allt skapat material  just speglade ett 7 års varv. 2017 var jag också på mitt 50 åriga livs varv. Nytt skulle in och slutprov göras. Vilket blev den undersökning som syr ihop allt jag själv upplevt. En resa i ett fantastiskt samarbete mellan människan och överfysiska livsbevis.
Summering finns att läsa här:
HSP- Livets ABC – Undersökning
Platina arvet – Sanningen om mörkret hemlighet
Resan genom vår historia och hur vi formats till de vi är idag.
Författare: Tina Jönsson
Publicerades på Youtube: December 2019

De material som gick förlorat efter 7 år finns inte kvar.

Fokusområde: Obalans till Balans

Hitta din plats, andas in SLUTSÅLD

Författare: Tina Jönsson/ Marie-Louise Nilsson

Publiceringsår: 12-12-2012

Bokomslag-Hitta din plats-andas in

Hitta din plats, andas in är en skräddarsydd arbetsbok för alla som vill hitta balans, harmoni och inre kraft. Den är framför allt riktad till högkänsliga personer (HSP Highly Sensiteve Persons) och är en av de första svenska arbetsböcker inom området HSP/högkänslighet.

Dagens samhälle ger tydliga signaler om att det är viktigt att lyckas, att lyckan nås genom framgång i arbetsliv och privat. Om du känner att energin sinar, du upplever att du inte passar in, du hänger inte med, och behöver vila efter en veckas åtagande. Då har du rätt bok i din hand. Med rika bilder som får sinnet att landa inom dig finner du en harmonisk arbetsmiljö för att nå djupare essenser till ditt välbefinnande.

Varje kapitel är uppbyggt på samma sätt och innehåller: Inledande ord om temat, Andningsövning för att landa, Utvecklingsövning för att kartlägga, Reflektionsövning som avslut/konklusion

Sagt om bok:

Njutning för öga och sinne. Vill du bli inspirerad att ta tag i ditt inre? Påverkas du av vackra bilder? Vill du göra din resa i en maximal harmonisk miljö? Då är detta boken för dig! Jag har tagit del av enormt många böcker i detta ämne. Ingen har inspirerat mig som denna! CoachAnita, januari 2013

provläsning Hitta din plats, andas in

Ta mig till webbshop

Fokusområde: Disharmoni till Harmoni

ETT & JAG SLUTSÅLD

Författare: Tina Jönsson/ Ingo Blom

Publiceringsår: 2014

Ett&jag omslag båda sidor

Boken bygger på författarnas egna berättelser utifrån två helt olika perspektiv kring växande. Ingo, som är ett fullt utvecklat högre JAG och Tina, som strider med sina demoner till att balansera sin inre frid och landa i sitt högre JAG’s medvetenhet. Du får också lära känna deras gemensamma kamp som lärare och elev. Berättelsen visar på vilka krokben vi kan göra på oss själva i vårt växande, då vi har många röster som talar inom oss. Dessa kan många gånger sätta allt på sin yttersta spets för dig.

Det är genom eget praktiskt arbete och djupare förståelse om dig själv och dina beteendemönster som du kan öka din inre kunskap och meningen med ditt liv. Livet som är en energikälla och det är du som i din kropp förser dig med rörelsen mot ditt högsta och kraftfullaste JAG, din Uratom/Monad/Själ.

Sagt om bok:

Vägen till ett högre JAG Intressanta och målande beskrivningar av hur en sökares vardag kan se ut. Charmiga beskrivningar vilka inspirerar sökaren till att själv ta nya friska tag vilka banar väg för en balanserad och planerad utveckling mot en ökad andlig medvetenhet i detta livet. Författarna bjuder frikostigt på sig själva och på sina upplevelser. Den som trodde att en sökares vardag är en dans på rosor får här en annan syn på saken. Man kan inte annat än önska att Ingo och Tina når sina respektive mål fullt ut i denna inkarnation och då, tillsammans eller var för sig, ger ut ytterligare en bok som beskriver livet som ett fullt utvecklat JAG. Bengt Lindström, januari 2015

provläsning-Ett o Jag

Ta mig till webbshop

Fokusområde: Inre orkeslöshet till  inre kraft

Jag hittar min plats, JAG andas ut släpps: 2017-03-17 SLUTSÅLD

Författare Tina Jönsson

Publiceringsår: 2017 

omslag photoshop

Jag hittar min plats, JAG andas ut, är bok nr 3 i trilogin att finna balans, harmoni och inre kraft. Boken tar dig med på en bländande resa genom tid och rum där teori, praktik, forskning, filosofi, (al)-kemi, fysik och biologi fogas samman ur ett eklektiskt perspektiv.

2011 började Tina Jönsson utforska sin verklighet då hon fick en knackning på sin dörr. Ett fall i utbrändhet, ett möte med svarta hål, följt av orden ”Thomas Scroll”, bjöds hon in till en fantastisk dans i livets vara, både mörkt som ljust.

Hennes resa ger dig en spektakulär färd genom sinnen, och en spänning för tanken genom evolutionen, både inuti kropp som utanför kropp. Hennes steg och bilder visar att vårt mönster går igen, om och om igen.

Boken ger verktyg som hjälper dig se din fulla potential bortom alla tvivel, och meningar med hela din existens. Det är en bok med många A-ha upplevelser. Följ med på en spännande upptäcktsfärd där det ena leder till det andra med start i den stora explosionen i Kosmos till människans vandring idag. Njut av sagolikt fångade bilder som många gånger fick Tina själv att lyfta på ögonbrynen, inte bara en gång, utan ett antal gånger.

Allt är taget ur verkliga livet och av Tina själv.

Provläsning-Jag hittar min plats, jag andas ut

Ta mig till webbshop

Fokusområde: Inre kraft

Mitt sanna Jag SLUTSÅLD 

Författare: Tina Jönsson

Publiceringsår: 2015

omslagMSJ

MITT SANNA JAG trodde Tina var slutresultatet på den trilogi hon jobbade med i att finna sin inre röst och frid. Steg ett är att ”Hitta din plats, andas in”. Att finna din egen materieaspekt och jorda dig. Möt ditt liv så som ”ETT & JAG”, medvetenhetsaspekten, så att du kan förstå och se dina moment 22. Ditt växande föds i dina rörelser framåt, rörelseaspekten. Den rörelseenergin som skapas, stimulerar din uratom genom dina centran/chakran och balanserar upp dig till ditt sanna JAG .

MITT SANNA JAG skapar förståelse mellan symbiosen materie- (dig som människa), medvetenhet- (hur du tänker) och rörelse- (hur du gör) aspekterna.

Sagt om bok:

Nu har jag börjat läsa böckerna i ordning från vänster till höger på författarens inrådan. Två kapitel in i boken inser jag att detta är oumbärlig information. Det är en bok du skriver om dig själv, värdefull information om dig själv som hittas med de rätta frågorna som får dig att söka svaren du ska jobba med! Det är ett klockrent genomtänkt koncept och jag känner att det bygger på kärlek och närhet från författaren ända hem till läsfotöljen. Jag har länge letat efter denna äkthet, värme, ljus och engagemang från en människa. Ser fram emot att göra min resa i dessa sköna energier. Sandra, juni 2015

Sagt om böckerna:

Läste den första boken Hitta din plats, andas in och den blev en arbetsbok för mig. Sedan såg jag nummer tre Mitt Sanna Jag, när den kommit ut. Jag började läsa den och tårarna rann hela tiden. Jag kände igen så mycket av mitt liv i den. Den berörde mig ända in i mitt hjärta. Där hänvisades lite till mitten boken Ett och Jag, som jag inte hade, men så kom den på posten, så jag håller på att läsa den nu. Dessa böcker är lättlästa och så genomtänkta, kärleksfulla! Jag rekommenderar dem varmt, de är värda att läsa. Så är det ett bra sommarpris, för tre fina böcker. Kram Ann-Britt, juni 2015

Ta mig till webbshop

  • bottom1