• Hem
  • 22 – 25 mars Sveriges andra HSP Campus, Habo

22 – 25 mars Sveriges andra HSP Campus, Habo

HSP CAMPUS 2 22/3 – 25/3-2018

Nu har det äntligen blivit dags för det andra HSP Campuset i Sverige och denna gång träffas vi vid Vätterns vackra lilla pärla Munkaskogsgården, som ligger ca 2 mil utanför Jönköping. Det blir ett HSP Campus där vi högkänsliga möts under 4 dagar och tar nästa steg till att växa tillsammans. Dagarna bjuder in till att skapa en plattform där högkänsliga kan dela med sig av sin kunskap om karaktärsdragen HSP samt få tillgång till viktiga verktyg i att sprida och hjälpa andra. Genom att ta fram ett grundfundament för lärande kring begreppet ser vi också vad som behövs göras för att skapa en god kunskapslänk. Vi kommer se på olika yrkeskårer, Samhällsstrukturer, Sociala media, forskningsunderlag kring högkänslighet baserat utifrån Elaine N Arons arbete och baka in vår egen erfarenhet. Där lyfter vi våra innersta styrkor som de hjälpare vi så naturligt är, för att lättare kunna ta steget vidare till det kall vi känner vi har inom oss.   HSP Campus är för dig som redan kommit en bra bit på din inre resa och läkt de flesta av dina inre konflikter. Du behöver ha en god balans inom dig. Dagarna är för dig som nu känner att du är mogen att ta dina erfarenheter till nästa etapp i din utveckling och som du så länge längtat efter att få ge uttryck och utrymme för!
Ambitionen under dessa dagar är bygga en plattform till kunskap och lärande om HSP, att skapa en mötesplats där alla som vill ha kunskap skall få med sig så mycket verktyg, struktur och upplevelser så att de känner sig säkra att själva agera ut mot olika samhällsstrukturer, och att du börjar våga ta steg i att agera i en riktning du inom dig vet är den mest naturliga och logiska för just dig.
Jag vet att du som vill medverka under dessa dagar vill göra skillnad. Det känns underbart i hela mitt system. Jag vet att du som kommer, har en ofantligt hög inre censor som har signalerat till dig att du vill göra mer än det du gör idag för att, för dig är det så självklart att vi alla skall utgå från det som verkligen betyder något i livet och som där igenom också skapar balans, harmoni och inre kraft. Jag vet också att du har haft din beskärda del av motgångar och medgångar i livet som kommer hjälpa dig till ditt inre facit kring vad, hur och varför allt är som det är för just dig. Jag vet att just din resa är otroligt betydelsefull för din fortsatta utveckling och jag vet också att du som befinner dig här, kommer vara mycket viktig in i framtiden.   Du berikas av gruppens resa och gemensamma styrka, du kommer få med dig en stark plattform att luta dig på för att kunna hjälpa andra, så som du vill hjälpa, utan att förbruka dig själv.  
Lite om innehållet:
 
Agenda HSP Campus 2
Torsdag 22/3 15.00-17.00 – Incheckning Återkoppling sedan sist (HSP Campus 1, Inget krav att tidigare ha deltagit) Lärdomar och utveckling Lättare kvällsmat och umgänge.
 
Fredag 23/3 Morgongigong med Helene Skogspil Därefter ser vi på samhällsstrukturen, yrkesgrupper, vad/var behövs det skapas medvetenhet genom kommunikation och riskfaktorer.
En viktig länk i detta arbete är våra barn. Därför startar vi med att bjuda in Martin Richard som har mer än 15 års erfarenhet i att utbilda lärare kring vikten av en starkare och djupare relation mellan barn och lärare. Martin Richards är CPCC utbildad professionell coach och utbildar lärare i detta spännande ämne. Martin kommer ge oss en vinkling kring hur vuxna kan skapa respektfulla relationer med ungdomar i barns sårbara skolmiljö. Eftermiddagen lägger vi på att se på forskning och seriositeten kring karaktärsdraget. Dagens arbete avslutats med en Mindfullness promenad. Se, hör, känn vägen fram (en övning för att öppna upp alla dina sinnen). Jan Jakobssons trumma för oss in i en skön och vilsam stund efter maten.  
Lördag 24/3 Övning i personlig utveckling inspirerat från Antony Robbins kartotek med Henrik Garbergs
Visualisering, meditation och fokusarbete kring målbilden – En HSP plattform för lärande och hjälp baserat från fredagens resultat. Vad och hur kan jag bidra utifrån målbilden som tagits fram och utifrån vem jag är i min mänskliga desing. Linda Gyltman tar oss med på en introduktion kring verktyget Human design. När du ser dina egna kopplingar finner du en given plats och ett givet uttryck för just dig. HSP som coach och samtalspartner. Fördelar/nackdelar- Hur coachar vi som HSP’s bäst utan att dränera oss eller ta in andras agendor i vårt eget system. Förmågor hos högkänsliga? Bra frågor och tekniker som HSP’s lätt kan använda sig av. Etik och Moral. Kvällsgigong med Helene Skogspil  
Söndag 25/3 Summering av dagarnas arbete och nästa steg i att bygga en plattform som stärker och hjälper andra högkänsliga att sprida kunskap. Städning och därefter hemgång.
   
Boendet: Vi bor max 3 personer i varje rum och vid möjligaste mån ser vi till att vi kan få eget rum, dock ingen garanti. Vi har gemensamma toaletter och duschutrymmen samt kök med utsikt över Vättern. En härlig plats för kreativt växande!
  Är du likt mig, en medmänniska som vill göra skillnad? Känner du också att du vill utvidga dig själv och agera mot en större förändring?  
Anmäl dig då redan idag till dessa 4 mycket utvecklande dagar för dig och din högkänsliga natur. Du kommer garanterat vara fylld med ny givande och härlig energi efter dessa dagar.
Pris: 2 485 :- Inkl. helpension och material. Tidigt bokningspris: 1 985 :- fram till 28 februari (Medtages själv = Lakan och handduk)
  VARMT VÄLKOMMEN med din bokning!
Anmälan görs enbart via mail till info(@)humansoulprocess.se med namn och kontaktuppgifter samt eventuell matallergi. Din plats bokas upp och garanteras då kursavgiften är inbetald- (summan återbetalas ej) Du betalar till Bankgiro: 5945-1963 eller på Swish till nr 0730 53 13 87 med ditt namn och kontaktuppgift.
  Obs! Anmälan är bindande, vid avbokningar återbetalas ej kursbeloppet. Vi står inte heller för dina reseutlägg. Återbetalning sker enbart om arrangör får förhinder.   Begränsat antal platser Adress: Munkaskog 6, 566 35 Habo Webbadress: http://www.munkaskogsgarden.se/munkaskogsgarden/extern/start.php   Oerhört välkommen är du som känner att du vill göra skillnad som högkänslig, då är HSP Campus något för dig!  
Vi ses i Habo på Sveriges andra HSP Campus!
Tina Jönsson – Arrangör info(@)humansoulprocess.se Jan Jacobsson – Kock

 
  • bottom1