• Hem
  • 11-14 April Sveriges tredje HSP Campus, Orust

11-14 April Sveriges tredje HSP Campus, Orust

HSP CAMPUS 3 11/4 – 14/4-2019

Nu har det äntligen blivit dags för det tredje HSP Campuset i Sverige och denna gång träffas vi vid Västkustens  vackra pärla Orust, som ligger ca 4,5 mil utanför Göteborg. Det blir ett HSP Campus där vi högkänsliga möts under 4 dagar och tar nästa steg till att växa tillsammans. Dagarna bjuder in till att fördjupa den plattform där högkänsliga kan dela med sig av sin kunskap om karaktärsdragen HSP samt få tillgång till viktiga verktyg i att sprida och hjälpa andra. Genom att ta fram ett forum för lärande kring begreppet ser vi också vad som behövs göras för att skapa en god kunskapslänk. Vi kommer se på olika yrkeskårer, Samhällsstrukturer, Sociala media, forskningsunderlag kring högkänslighet baserat utifrån Elaine N Arons arbete och baka in vår egen erfarenhet. Där lyfter vi våra innersta styrkor som de hjälpare vi så naturligt är, för att lättare kunna ta steget vidare till det kall vi känner vi har inom oss. HSP Campus är för dig som redan kommit en bra bit på din inre resa och läkt de flesta av dina inre konflikter. Du behöver ha en god balans inom dig. Dagarna är för dig som nu känner att du är mogen att ta dina erfarenheter till nästa etapp i din utveckling och som du så länge längtat efter att få ge uttryck och utrymme för!
Ambitionen under dessa dagar är bygga oss starkare i vår samhällsroll som HSP:are och ta lärandet ut mot samhället. Vem är jag i min högkänslighet och hur kan jag hjälpa mina medmänniskor?
Vi har skapat en mötesplats där alla som vill ha kunskap skall få med sig så mycket verktyg, struktur och upplevelser så att de känner sig säkra att själva agera ut mot olika samhällsstrukturer, och att våga ta steg i att agera i en riktning du inom dig vet är den mest naturliga och logiska för dig.
Jag vet att du som vill medverka under dessa dagar vill göra skillnad. Det känns underbart i hela mitt system. Jag vet att du som kommer, har en ofantligt hög inre censor som har signalerat till dig att du vill göra mer än det du gör idag för att, för dig är det så självklart att vi alla skall utgå från det som verkligen betyder något i livet och som där igenom också skapar balans, harmoni och inre kraft. Jag vet också att du har haft din beskärda del av motgångar och medgångar i livet som kommer hjälpa dig till ditt inre facit kring vad, hur och varför allt är som det är för just dig. Jag vet att just din resa är otroligt betydelsefull för din fortsatta utveckling och jag vet också att du som befinner dig här, kommer vara mycket viktig in i framtiden. Du berikas av gruppens resa och gemensamma styrka, du kommer få med dig en stark plattform att luta dig på för att kunna hjälpa andra, så som du vill hjälpa, utan att förbruka dig själv.
Lite om innehållet:
Agenda HSP Campus 3
Torsdag 11/4 15.00-17.00 – Incheckning Återkoppling sedan HSP Campus 2. Lärdomar och utveckling Lättare kvällsmat och umgänge.
Fredag 12/4 Morgongigong med Helene Skogspil
Martin Richard tar oss sedan med in i coachingens värld och hur jag kan kommunicera med olika målgrupper och personligheter.
En viktig länk i hur vi når fram med det vi vill förmedla handlar om kommunikation. Därför startar vi åter upp med att bjuda in Martin Richard som har mer än 15 års erfarenhet i att utbilda lärare i ett coachande förhållningssätt. Martin Richards är CPCC utbildad professionell coach. Martin kommer denna gång ge oss verktyg i hur vi coachar/ för samtal med olika personlighetstyper.
Eftermiddagen berättar Tina om sina framtidsvisioner och hur vi alla kan bidra i vår person till en förändring. Därefter lägger vi på våra visioner om vad vi själva vill se i framtiden.
Dagens arbete avslutats med en Mindfullness promenad. Se, hör, känn vägen fram (en övning för att öppna upp alla dina sinnen). Kanske ett bad i havet lockar för den modiga. Efter maten kör vi socialt umgänge för den som vill.
Lördag 13/4 Henrik Garbergs – Klimatsmart
Vi alla har hört talas om henne, Greta Thunberg. Tjejen som tog klimatfrågan till en högre dimension. Henrik är engagerad i klimatarbetet och kommer ge oss en bild av hans arbete och hur vi kan hjälpa vår jord att må bättre. Eftermiddagen ägnar vi till att fördjupa oss i våra funderingar till en bättre värld. Hur kan jag ta steget vidare och bli mer aktiv i det dagliga livet.
Helene tar oss med på sin resa genom skolvärlden och vad hon sett i sina olika roller.
Emma tar oss med i sin frilanserfarenhet och företagandets värld. Hur kan jag bli stark med rollen jag ser mig själv i.
Kvällsgigong med Helene Skogspil
Söndag 14/4 Summering av dagarnas arbete och nästa steg i att skapa en bättre värld som stärker och hjälper alla. Städning, lunch och därefter hemgång.
Boendet: Vi bor hemma hos Tina och myser på bästa HSP sätt. Vi har gemensamma toaletter och duschutrymmen samt kök med utsikt över havets västra breddgrader. En härlig plats för kreativt växande!
OBS Ta med både täcke och kudde. Är du likt mig, en medmänniska som vill göra skillnad? Känner du också att du vill utvidga dig själv och agera mot en större förändring?
Anmäl dig då redan idag till dessa 4 mycket utvecklande dagar. Du kommer garanterat vara fylld med ny givande och härlig energi efter dessa dagar.
Pris: 400 kr i matkostnad, Din tid och din resa till Orust.
(Medtages själv = Täcke, kudde, Lakan och handduk) VARMT VÄLKOMMEN!
Anmälan görs enbart via mail till info(@)humansoulprocess.se med namn och kontaktuppgifter samt eventuell matallergi. Du betalar din matdel genom de uppgifter du får vi din anmälan.
Obs! Vid avbokningar återbetalas ej matpengen. Vi står inte heller för dina reseutlägg. Återbetalning sker enbart om arrangör får förhinder. Begränsat antal platser
Vi ses på Orust genom Sveriges tredje HSP Campus! Ett Ideellt arbete för att göra skillnad
Tina Jönsson – Arrangör info(@)humansoulprocess.se

  • bottom1